webshopbanner afp02

C1626 Darth Vader Legacy Black Series 6-inch 40th Anniversary

C1626 Darth Vader Legacy Black Series 6-inch 40th Anniversary
C1626 Darth Vader Legacy Black Series 6-inch 40th Anniversary
44.99
InStock
Levertijd: Binnen 24 uur verzonden

Star Wars Black Series 15-cm 40th Anniversary Darth Vader with Diorama
Black Series 6-inch Vintage Diorama with Darth Vader

Als je de hele 40th anniversary Star Wars Black Series set wilt verzamelen dan mag je deze Darth Vader met Display Diorama niet missen. Behalve Darth Vader in het kostuum van de originele Star Wars film ontvang je ook deze geweldige display stand met afmetingen van ca 55-cm x 23-cm x 10-cm (b x h x d). Op deze stand kun je (naast Darth Vader) nog eens 11 Star Wars figuren kwijt (apart verkocht) dus je kunt de oorspronkelijke 12 figuren hiermee een mooi plekje geven.

Een speciale uitgave ter ere van het 40-jarig jubileum van de Star Wars films. Deze Black Series nemen je mee terug naar het begin van de legende. Ze zijn gebaseerd op de eerste 12 Star Wars figuren die door Kenner zijn uitgegeven. Om het vintage gevoel te bevorderen worden deze figuren uitgebracht in een verpakking die overeenkomt met de oorspronkelijke Kenner verpakking.

De 15-cm (6-inch) Black Series van Hasbro bevat een reeks zeer gedetailleerde figuren die in samenwerking met Lucasfilm door Gentle Giant worden ontworpen. Ieder figuur heeft diverse beweegbare punten en de meesten komen met diverse accessoires.


Series                           StarWars
Product lijn                 Black Series
Merk / Fabrikant        Hasbro
Fabrikant nr                C1626
EAN / UPC                  5010993387304
Aanbevolen leeftijd    4+
Hoogte                        15-cm (6-inch)


Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Privacyverklaring
SLUITEN