202106 webshopbanner afp v2

BESTELLEN
 
Bestellingen
Een bestelling plaatsen in onze webshop is heel eenvoudig en kan op de volgende manier:

  1. Voeg de artikelen toe aan uw winkelwagen.
  2. Vul uw gegevens in.
  3. Kies uw betaalmethode.
  4. Controleer en plaats de bestelling.

Uw bestelling is na deze stap definitief en u heeft een betaalverplichting voor de bestelde artikelen. Annulering van een bestelling valt onder het herroepingsrecht.
 
U ontvangt direct een orderbevestiging cq factuur op het opgegeven e-mailadres.
Mocht u geen orderbevestiging ontvangen, stuur dan een e-mail naar Action Figure Playground  (info@action-figure-playground.nl).
Wellicht ten overvloede: er kan bespaard worden op de verzendkosten door gelijktijdig meerdere artikelen te bestellen (mits het totaalgewicht onder de 10 kg blijft) of door gebruik te maken van onze Vasthoud-Service.
 
Action Figure Playground (AFP) verwerkt de gegevens exact zoals opgegeven door de koper. Kosten ontstaan door het onjuist invoeren van gegevens zijn voor rekening van de koper. AFP is niet aansprakelijk voor het niet arriveren van de bestelling door fouten van de vervoerder of de koper.
 
Acties en aanbiedingen
Bij verschillende artikelen is in omschrijving een actie(prijs) en/of de vermelding `aanbieding` opgenomen. Acties en aanbiedingen gelden voor zover deze op de desbetreffende artikelenpagina zichtbaar zijn en zolang de voorraad strekt.
 
Contactgegevens
website: https://action-figure-playground.nl
e-mail: info@action-figure-playground.nl

 

Privacyverklaring
SLUITEN