202106 webshopbanner afp v2

BETALEN

Belangrijk: Betaling mislukt, wat nu?
Het kan altijd gebeuren dat door een storing uw iDeal, Bancontact, Paypal of andere electronische betaling mislukt. Als dit het geval is dan kunt u ons een mailtje sturen met het verzoek om een nieuwe betaallink. Deze sturen wij u dan zo spoedig mogelijk toe.
U hoeft uw bestelling dus niet opnieuw te plaatsen.Betaalmethodes
Wij hanteren diverse verschillende betaalmethodes, zowel elektronisch als handmatig.
Ongeacht de betaalwijze dient het aankoopbedrag, tenzij anders overeengekomen, altijd binnen 7 dagen te zijn voldaan. Is dit niet het geval  dan gaan wij ervan uit dat u de bestelde artikelen toch niet af wilt nemen en annuleren wij de bestelling. Hiervan ontvangt u van ons bericht.

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

Betaalmethode Land Kosten
iDeal NL gratis
iDeal QR NL gratis
SOFORT Banking Europa gratis
Bancontact BE gratis
ING Homepay BE gratis
Vooruitbetaling Wereld gratis
Paypal Wereld gratis
Webshop Giftcard NL 3%
Bij afhalen   gratis
     

Voor de elektronische methodes maken wij gebruik van de diensten van betaalservice provider Sisow. Hiermee bieden wij onze klanten een veilige betaalomgeving, gebaseerd op de beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U ziet op uw afschrift hierdoor het (ING-)rekeningnummer van Sisow, niet het KNAB rekening nummer van Action Figure Playground.

Diverse betaalservice providers rekenen extra kosten per transactie die kunnen oplopen tot een aanzienlijk percentage van het aankoopbedrag. Het grootste deel van deze kosten nemen wij voor onze rekening, maar wij zien ons genoodzaakt een gedeelte hiervan door te berekenen. In de tabel hierboven staan de bedragen die wij doorberekenen (onder Kosten). Momenteel berekenen wij alleen een deel van de extra kosten voor betaling per WebshopGiftcard door.Overschrijven
Bij vooraf overschrijven maakt u het openstaande bedrag over naar:
IBAN:   NL38 KNAB 0256 0750 50
BIC:     KNABNL2H
t.n.v.:   Martsimo te Purmerend.

Het bedrag dient binnen 7 dagen op onze rekening te staan. Is dit niet het geval dan wordt uw bestelling geannuleerd. Voordat wij annuleren nemen wij altijd nog contact met u op. Vermeld bij uw overschrijving altijd het ordernummer.


Paypal

Wij bieden Paypal betaling onder verkopersbescherming aan. Voorwaarde voor acceptatie van Paypal betalingen is daarom dat het verzendadres en het adres van het Paypalaccount hetzelfde zijn.Contactgegevens
website: https://action-figure-playground.nl
e-mail: info@action-figure-playground.nl

 

Privacyverklaring
SLUITEN