202106 webshopbanner afp v2

KWALITEIT EN KLACHTEN


Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel  Zo doen wij niet aan 'random picking' en leveren wij uit voorraad, tenzij bij het betreffende artikel uitdrukkelijk een andere levertijd vermeld is. Wij doen er verder alles aan om de artikelen in topconditie aan u te leveren. Geringe afwijkingen ten opzichte van de bij de artikelen geplaatste foto's zijn echter mogelijk. Hiermee bedoelen wij een extra sticker op de verpakking, een ander artikelnummer, een andere uitvoering van de verpakking.

Tenzij in de productbeschrijving anders is vermeld, garanderen wij dat de bestelde artikelen in uitstekende staat ('mint') zijn. Deze garantie geldt echter niet voor de verpakking, het kan voorkomen dat hieraan enige beschadiging te zien is.
Mocht u als verzamelaar speciale eisen stellen aan de verpakking (mint, speciale uitgave), neemt u dan voorafgaand aan de bestelling per e-mail contact met ons op. We kunnen dan overleggen of er aan uw wensen voldaan kan worden. U kunt ook een opmerking bij de bestelling plaatsen maar mochten wij geen juiste verpakking kunnen leveren dan kan dit een boel extra werk opleveren.

Een aantal van onze artikelen is met de hand vervaardigd, dan wel (gedeeltelijk) met de hand beschilderd. Indien dit het geval is, dan is dat in de artikelbeschrijving vermeld. Soms zijn daardoor kleine oneffenheden in het oppervlak of kleine uitschieters in de verf zichtbaar.
Verder bieden we enkele tweedehands (vintage) artikelen aan. Het gaat dan veelal om artikelen die er al een leven op hebben zitten en die daarvan mogelijk de tekenen hebben. Als wij van beschadigingen of onvolkomenheden op de hoogte zijn dan vermelden wij deze in de artikelbeschrijving, evenals het feit dat het om een tweedehands artikel gaat.

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling onvolledig of verkeerd wordt geleverd, of dat een artikel schade heeft.  Formeel heeft u tot twee maanden nadat u de schade heeft kunnen ontdekken de tijd om ons dit te melden. Echter, hoe eerder we daarvan op de hoogte zijn, hoe eerder en hoe beter we het probleem kunnen oplossen. Neemt u in een dergelijk geval daarom zo snel mogelijk per e-mail (via info@action-figure-playground.nl) contact met ons op. Wij zullen in overleg met u zoeken naar een passende oplossing, zoals een vervangend artikel, of uw geld terug. Bent u niet content met de voorgestelde  oplossing of heeft u een andere klacht over onze werkwijze, dan kunt u deze deponeren via het platform van de Europese Unie (Europees ODR platform)


Contactgegevens
website: https://action-figure-playground.nl
e-mail: info@action-figure-playground.nl

retourneren s.v.p. alleen na contact vooraf via de e-mail
Privacyverklaring
SLUITEN