202106 webshopbanner afp v2

Disclaimer en Copyright

Disclaimer
Deze website wordt met zorg bijgehouden. Martsimo Shops, mede h.o.d.n. Action Figure Playground, hierna te noemen: Martsimo, besteedt veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website. Het kan echter voorkomen dat de inhoud van deze site op onderdelen verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend en Martsimo aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid jegens bezoekers van deze website voor schade als gevolg van het gebruik van deze website, verhindering tot gebruik en/of het afgaan op onvolledige, onjuiste, of verouderde informatie. Martsimo geeft geen enkele garantie voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van deze website.  Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren van de juistheid, volledigheid en/of bruikbaarheid van de informatie op deze website, daarmee gekoppelde websites en websites waarnaar wordt verwezen. 
Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is of andere fouten ontdekken, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken door een bericht te sturen.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden overgenomen, gekoppeld (hyperlink), of gebruikt in welke vorm dan ook. Het gebruik van gegevens, plaatjes, achtergronden, scripts en/of bestanden is niet toegestaan, tenzij daartoe vooraf schriftelijk toestemming is verleend door Martsimo.
(c) productfotografie: www.simoneo.com

 

Privacyverklaring
SLUITEN