webshopbanner afp02

003 MLH Black Display with light for mini figures

003 MLH Black Display with light for mini figures
003 MLH Black Display with light for mini figures
003 MLH Black Display with light for mini figures
99.99
OutOfStock
Levertijd: Binnen 24 uur verzonden
Uitverkocht

MLH Black Display With Light For Mini Figures
Master Light House Acrylic Display Case with Lighting for Mini Figures (
black)

Deze Master Light House vitrine heeft 8 draaibare mini spotjes (1 in iedere hoek van de boven- en onderkant) en biedt ruimte aan je verzameling minifiguren. De vitrine heeft 3 compartimenten waardoor het mogelijk is om figuren tot ca 10-cm in de vitrine te plaatsen.
De vitrine is makkelijk in elkaar te zetten en het verwijderbare voorpaneel zorgt er voor dat je makkelijk figuren in de vitrine kunt verwisselen. Het achterpaneel heeft een spiegel aan de binnenzijde.
De verlichting wordt gevoed door 6 AAA batterijen of via een USB kabel en wordt bediend via een drukschakelaar (touch switch).


Een promotiefilmpje van Legend Studio is hier te bekijken. De vitrine in dit filmpje is bestemd voor 30-cm figuren, maar is verder vergelijkbaar met de vitrine voor mini figuren.


Product lijn                 Vitrine
Merk / Fabrikant        Legend Studio
EAN / UPC                  4897038902064
Aanbevolen leeftijd    14+
Afmeting                     405mm x 290mm x 205mm


Het beteft hier de zwarte versie. De foto met de witte vitrine wordt ter illustratie getoond om een idee te geven van de vitrine met figuren. De vitrine wordt zonder figuren geleverd.

Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Privacyverklaring
SLUITEN