202106 webshopbanner afp v2

RESERVEREN


Artikelen die te vinden zijn op onze verwacht pagina zijn te reserveren. U kunt ons hiervoor eenvoudigweg een mailbericht sturen. Wij plaatsen u dan op een reserveringslijst. Zodra het desbetreffende artikel voor u beschikbaar komt nemen we contact met u op en laten u weten op welke wijze u het artikel kunt bestellen.  Na ontvangst van de betaling wordt het artikel verzonden. Een reservering dient binnen 7 werkdagen na deze kennisgeving te worden afgenomen. Indien u niets laat horen, zal het gereserveerde artikel na deze termijn worden vrijgegeven voor verkoop. Als een reservering geruime tijd na aangaan geannuleerd wordt of u neemt het gereserveerde artikel niet af, dan worden de uitstaande reserveringen geannuleerd en behouden we ons het recht voor om van u geen reserveringen meer aan te nemen.

Wij leveren uit op basis van binnenkomst van reserveringen (‘wie het eerste komt, die het eerste maalt’). Om iedereen gelijke kansen te geven op een artikel kan in eerste instantie één exemplaar van een artikel gereserveerd worden. U kunt meerdere exemplaren reserveren maar een tweede exemplaar zal worden geleverd nadat iedereen met een reservering zijn eerste exemplaar heeft kunnen afnemen.

De levertijden die wij noemen op de verwacht pagina zijn de verwachte levertijden zoals opgegeven door de fabrikant. Wij kunnen deze levertijden echter niet garanderen.

Wij doen altijd onze uiterste best om gereserveerde artikelen te leveren. Wij hebben echter niet altijd invloed op wat ons door d
e fabrikant geleverd wordt. Het komt zo nu en dan dus voor dat wij minder exemplaren ter verkoop kunnen aanbieden dan aanvankelijk verwacht (bijv. door transportschade of allocatie door de fabrikant). In dat geval kan het dus gebeuren dat een reservering niet geleverd wordt. U wordt daarvan vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

Wij kunnen geen reserveringen aannemen op artikelen die op voorrraad zijn.
AANVRAGEN

Zoekt u een specifiek figuur, maar is dat niet te vinden in onze webshop, dan kunnen wij altijd voor u nagaan of het artikel nog te krijgen is. Doet u daarvoor bij voorkeur een aanvraag per e-mail onder vermelding van zoveel mogelijk relevante gegevens, zoals naam, soort, afmeting, fabrikant, EAN-nummer en eventueel een plaatje. Wij gaan dan voor u op zoek. Indien wij het artikel nog voor u kunnen bemachtigen zenden wij u een bericht met een prijsindicatie en een verwachte levertijd. Wilt u dat wij het artikel onder de opgegeven voorwaarden voor u bestellen, laat u ons dat dan wederom per e-mail weten. Aangezien wij het artikel speciaal voor u bestellen geldt een afnameverplichting en berekenen wij u een aanbetaling van 10% van onze verkoopprijs, met een minimum van EUR 10,-. Zodra het desbetreffende artikel voor u beschikbaar komt nemen we contact met u op en verstrekken wij u de gegevens voor de betaling van het aankoopbedrag minus de aanbetaling. Na ontvangst van de betaling wordt het artikel verzonden. Evenals een reservering dient een aanvraag binnen 7 werkdagen na deze kennisgeving te worden afgenomen. Indien niet wordt afgenomen wordt de aanbetaling niet aan u gerestitueerd. Het bedrag dient dan als vergoeding voor door ons gemaakte kosten.


Contactgegevens
website: https://action-figure-playground.nl
e-mail: info@action-figure-playground.nl
retouradres: Mahatma Gandhistraat 95, 1447 XP Purmerend
Privacyverklaring
SLUITEN