webshopbanner afp02

*********************************************************************************************************

HEROES - DUTCH COMIC CON 2019 - WINTER-EDITION

Bezoek Heroes Dutch Comic Con op 23 en 24 november 2019 in de Jaarbeurs Utrecht: met vijf hallen de grootste Comic Con van Nederland! Ontdek dit weekend alles wat jij wilt weten over comics, cosplay, gaming, superhelden, series, films en nog veel meer! En natuurlijk zijn wij er ook weer bij...


Wij nemen weer een ruim assortiment actionfigures en toebehoren mee om onze stand (R-01) te vullen. We doen gewoon een greep uit onze voorraad Star Wars, DC Comics, Marvel, WWE, Transformers om de kraam te vullen. Wil je een artikel 'in real life' zien? Laat het even weten en we nemen het graag voor je mee.

Naast de genoemde artikelen laten we je graag onze FigureShield beschermcases zien. We nemen een ruime stapel ML-10 (voor Marvel Legends), ST-69 (voor Blistercards van 6 inch x 9-inch) en DFR-1 (voor Black Series red line) mee zodat je ze van dichtbij kunt beoordelen.

Kom dus vooral even bij ons langs, al is het maar om een praatje te maken. En zie je iets leuks bij ons (kan eigenlijk niet anders) wat je wilt kopen, dan kun je bij ons contant maar ook met (contactloos) Pin betalen.


TOT ZIENS op de HEROES DUTCH COMIC CON - SPRING 2019
 


 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Privacyverklaring
SLUITEN