webshopbanner afp02
*********************************************************************************************************

ONLINE ** HEROES DUTCH COMIC CON ** ONLINE
-------
6 februari 2021 - van 18:00 uur tot 23:00 uur
-------
Als jullie niet bij ons kunnen komen, dan komen we toch bij jullie.
De organisator van Heroes Dutch Comic Con organiseert een Online Dutch Comic Con op 6 februari 2021 en natuurlijk zijn wij erbij, nu in de online Dealerhal. Kom gezellig langs, we zorgen er voor dat we een aantal aanbiedingen voor jullie hebben en we hebben een leuke actie: like onze Facebook pagina tussen 1 en 6 februari a.s. en maak kans op één van de vijf AFP-Cadeaubonnen t.w.v. € 20,00! (actievoorwaarden)

Tot ziens op 6 februari a.s., 18:00 uur...
   


Hieronder de tekst van de organisator:

Na een lange periode waarin we helaas geen fysiek evenement konden organiseren hebben we onze krachten gebundeld en hebben we iets heel speciaals voor jullie in petto! Met trots presenteren wij een volledig online event:

Heroes Dutch Comic Con Online op zaterdag 6 februari 2021!

Stap samen met je vrienden in een tijdmachine en reis mee naar een online universum bomvol toffe content die jij van ons gewend bent. We hebben maar liefst 3 podia die op zaterdag 6 februari van 18:00u tot 23:00u volledig in het teken staan van Cosplay, Gaming en alles wat met films en series te maken heeft! Daarnaast zal er een online dealerhal zijn waar jij je merchandise kunt kopen. Wij zorgen voor een interactief programma, zodat je vanuit huis helemaal ondergedompeld wordt in de beleving van Heroes Dutch Comic Con. Chat met jouw (nieuwe) vrienden en meng je in de discussies over de nieuwste thema’s en hot topics.

Heroes Dutch Comic Con Online is ook voor ons een nieuw universum. We bieden verschillende masterclasses aan, Q&A’s en interviews met de kenners en sterren van nu en de toekomst. Je vindt dit allemaal tijdens HDCC Online, eenvoudig vanuit jouw huiskamer, slaapkamer, garage of zolder.


*********************************************************************************************************

HEROES DUTCH COMIC CON

 
VOLGENDE EDITIE WORDT GEHOUDEN OP 19 EN 20 JUNI 2021


In verband met het COVID-19 (Corona) virus zijn de Heroes Dutch Comic Con - 2020edities komen te vervallen.
De eerstvolgende editie (10e keer, dus de jubileum editie) van de Heroes Dutch Comic Con wordt gehouden in het weekend van 19 en 20 juni 2021.

 
 
 

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Privacyverklaring
SLUITEN