webshopbanner afp02
*********************************************************************************************************

ECHO BASE CHARITY CON - 2019


A Star Wars Event


Op 21 december 2019 organiseert Echo Base Con in samenwerking met Kinepolis Jaarbeurs Utrecht een zeer speciale vertoning van Star Wars: The Rise of Skywalker in aanwezigheid van diverse makers van de film, waaronder Lee Towersey (R2-D2) en Brian Herring (BB-8)! Na afloop van de film zullen de gasten vertellen over hun ervaringen met het maken van de film. Natuurlijk is er daarbij ook gelegenheid vragen te stellen.

De volledige opbrengst van deze exclusieve vertoning zal worden gedoneerd aan Stichting KiKa.

Bezoekers van Echo Base Charity Con kunnen voor de speciale prijs van slechts € 9,50 de vertoning van de film bijwonen (ter vergelijking: een regulier kaartje voor The Rise of Skywalker kost € 11,55-€ 17,00). Kaarten zijn gelimiteerd en op = op. Mis het dus niet!

Kaarten voor deze speciale vertoning zijn vanaf nu hier te koop


Rond de vertoning van deze film staan diverse activiteiten gepland. Daarnaast staan in de hal van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht diverse standhouders met merchandise. Wij zijn ook te vinden in deze hal, natuurlijk met een ruime greep Star Wars artikelen.WE ZIEN JE GRAAG op de ECHO BASE CHARITY CON 2019
 

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Privacyverklaring
SLUITEN