webshopbanner afp02
VERZEND- en ADMINISTRATIEKOSTEN

Voor het afhandelen van bestellingen (tot 10 kg) berekenen wij de volgende verzend- en administratiekosten (inclusief BTW):
Land Country Rate (EUR) Tracking
Nederland The Netherlands 4.99 yes
België Belgium 6.99 yes
Duitsland Germany 6.99 yes
Spanje Spain 15.49 yes
Finland Finland 18.49 yes
Frankrijk France 13.49 yes
Griekenland Greece 26.99 yes
Italië Italy 14.99 yes
Polen Poland 19.49 yes
Portugal Portugal 17.49 yes
Slovenië Slovenia 19.49 yes
Verenigd Koninkrijk United Kingdom 11.49 yes
Verenigde Staten v Amerika USA 24.99 yes

Bestellingen boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden.
Voor België geldt gratis verzending voor bestellingen boven de € 150,-.


Wij verzenden wereldwijd en u ontvangt bij nagenoeg alle landen een track-en trace code om uw zending te volgen. Mocht het land waarnaar u wilt verzenden niet in bovenstaande tabel zijn opgenomen kunt u altijd de verzendkosten bij ons opvragen via de mail (info@action-figure-playground.nl). Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.
Eventuele extra kosten (douanekosten, invoerrechten, kosten in verband met afwijkende levering, enz.) vallen niet onder verzendkosten en komen voor rekening van de klant.

LEVERINGEN
Wij streven ernaar om een bestelling op werkdagen altijd binnen 24 uur na ontvangst van de betaling te verzenden. Betaalt u via één van deze elektronische betaalmogelijkheden op onze site (iDeal, MisterCash, Sofort of Paypal) voor 15:00 uur dan wordt de bestelling in principe nog dezelfde (werk)dag verzonden. Kiest u voor 'vooraf betalen' dan vindt verzending plaats nadat uw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Vanuit het buitenland kan dit enkele dagen duren. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Wanneer u andere vragen heeft over de bestelling, kunnen deze via de mail aan ons gesteld worden. Vermeld daarbij dan altijd uw ordernummer. 
Uw bestelling wordt goed verpakt verstuurd via PostNL. Zij leveren binnen Nederland in principe de volgende (werk)dag m.u.v. maandag, maar geven hierop geen garantie. PostNL werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Om uw pakje te kunnen volgen – verzending per briefpost uitgezonderd – ontvangt u per e-mail een track and trace code, zo dat u vanaf dat moment zelf in de gaten kunt houden wanneer het pakket bezorgd wordt. Let op, soms komt deze mail in uw spam map terecht.

VERZENDGEGEVENS                                                                                                                                   
Controleert u de verzendgegevens goed voordat u de bestelling definitief plaatst. Voor het verzenden is met name de juiste postcode-huisnummer combinatie van belang. (Extra) kosten die zijn ontstaan door het invoeren van onjuiste gegevens tijdens het bestelproces zijn voor rekening van de koper.

ANDER VERZENDADRES OF VERZENDEN NAAR EEN AFHAALLOCATIE
U kunt ervoor kiezen om het pakket naar een ander adres te laten versturen, bijvoorbeeld als u een pakketje naar uw werkadres wilt laten verzenden of als cadeautje naar iemand rechtstreeks. Tijdens het bestelproces kunt u in dat geval een ander afleveradres opgeven.


AFHAALLOCATIE
Ook is het mogelijk om uw pakketje binnen Nederland naar een PostNL-afhaallocatie (alleen PostNL) te laten verzenden.

Hierbij bieden wij 2 opties: (1) u kiest zelf het adres van een afhaallocatie bij u in de buurt of (2) u laat dit door ons kiezen.

Wilt u zelf de afhaallocatie bepalen: voer het adres van de afhaallocatie dan in bij 'ander adres' en zet in de opmerkingen 'afhaallocatie'. Wilt u dat wij een PostNL afhaallocatie kiezen, laat dan het 'ander adres' leeg en zet alleen in de opmerkingen 'afhaallocatie'. Wij zoeken dan voor u een afhaallocatie bij u in de buurt en u ontvangt dit adres van ons via de mail.
Let op: Bij ontvangst van dit mailbericht is de verzending al verwerkt; het door ons gekozen adres kan niet meer worden gewijzigd.


AFHALEN IN PURMEREND
Wilt u uw bestelling liever afhalen? Dat kan. We maken in dat geval graag een afspraak met u en zetten de bestelling dan voor u klaar. We hebben echter geen winkelpand of showroom om u te ontvangen, houdt u hier rekening mee. Zelf uw bestelling ophalen dient op afspraak te gebeuren, zodat wij de bestelde artikelen tijdig uit de opslag kunnen halen. Wij nemen hiervoor contact met u op per telefoon of e-mail.
Reeds betaalde verzendkosten worden in dat geval uiteraard gerestitueerd.


Contactgegevens
website: https://action-figure-playground.nl
e-mail: info@action-figure-playground.nl
retouradres: Mahatma Gandhistraat 95, 1447 XP Purmerend
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Privacyverklaring
SLUITEN